VIP VIP VIP VIP
pause

VIP Steigerbouw

Vip Steigerbouw is een bedrijf in volle expansie en richt zich volledig op industriële stellingbouw. Door innovatie en integratie van nieuwe technieken slaagt vip er in een veilige en service gerichte oplossing te bieden inzake stellingen. Een flexibele dienstverlening naar de klant toe is hierbij essentieel.
VIP
 • Projecten

  Met nauwgezette studie en planmatige aanpak concentreert Vip zich op projecten in diverse industriële sectoren. Ervaring en vakmanschap zijn daarbij de pijlers om kwalitatieve resultaten te behalen. Dit steeds met het oog op het creëren van een veilige werkomgeving, bouwer en uitvoerder.

  Lees meer
 • Diensten

  In 25 jaar is Vip uitgegroeid tot een professioneel stellingbouwbedrijf met een kwalitatieve uitstraling. Vip staat garant voor een betrouwbare en flexibele dienstverlening in industriële stellingbouw. Wij beschikken hierbij over een eigen studiedienst die alle nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt.

  Lees meer
 • Jobs

  In de loop der jaren heeft Vip een stevige organisatie op poten gezet. Wij blijven echter nog steeds op zoek naar ambitieuze medewerkers. Vip biedt zijn werknemers een boeiende werkomgeving met uitstekende opleidingsmogelijkheden.

  Lees meer
VIP

Preventie

Het belang van Preventie en Bescherming van werknemers tijdens de uitvoering van hun werk is VIP - Steigerbouw in de loop der jaren niet ontgaan. Deze visie wilde VIP - Steigerbouw ook naar haar klanten overbrengen.

Het behalen van het VCA Petrochemie-certificaat in 2009 is een getuige van het veiligheidsbewustzijn van werkgever en werknemers.


VACp